top of page
MissesPrinsXNeeldeel2-10.jpg

YOGA

ONLINE LIVE YOGA

MissesPrinsXExtra-2.jpg

ONLINE LIVE YOGA SESSIES

Op wekelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn! Dat kunnen we dus allemaal 🫶.

Rooster

Samen wakker worden 🫶 dagelijks (doordeweeks) om 07:00 - 07:30 uur

Maandagavond Yoga met Neel 🫶 20:00 - 21:15 uur 

Vrijdagochtend Yoga met Lotje  🫶 9:00 - 10:15 uur (met uitzondering van vrijdag 10 februari)

Lotje en Neel geven op een bevlogen en liefdevolle manier les en passen de lessen aan, zowel aan de deelnemers als aan het moment en het ritme van de natuur. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema.

 

Suggestie deelname 

Een losse les samen wakker worden 

5 euro

Een week samen wakker worden

15 euro

Een maand samen wakker worden

40 euro

1 x losse les 75 minuten 

10 euro

5 x les 75 minuten

40 euro

Deelname alle (of zoveel mogelijk) lessen

60 euro​

 

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

 

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

 

Zien we elkaar thuis?❤

AGENDA

 • Online live YOGA sessies - januari
  ma 09 jan.
  Via Zoom Livestream
  09 jan. 07:00 CET – 31 jan. 07:30 CET
  Via Zoom Livestream
  Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.
  Delen
 • Online live YOGA sessies - februari
  wo 01 feb.
  Via Zoom Livestream
  01 feb. 07:00 CET – 28 feb. 07:30 CET
  Via Zoom Livestream
  Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.
  Delen
bottom of page