top of page
MissesPrinsXNeeldeel2-10.jpg

YOGA

ONLINE LIVE YOGA

MissesPrinsXExtra-2.jpg

ONLINE LIVE YOGA SESSIES

Op wekelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn! Dat kunnen we dus allemaal 🫶.

Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen zijn te continueren. We geven hieronder aan wanneer er wél les in juni.

Rooster juni

Samen wakker worden 🫶 dagelijks (doordeweeks) om 07:00 - 07:30 uur 🫶 wél les van 12 tot en met 30 juni

Maandagavond Yoga met Neel 🫶 20:00 - 21:15 uur 🫶 wél les maandag 12, 19, 26 juni

Lotje en Neel geven op een bevlogen en liefdevolle manier les en passen de lessen aan, zowel aan de deelnemers als aan het moment en het ritme van de natuur. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema.

 

Suggestie deelname 

Een losse les samen wakker worden 

5 euro

Een week samen wakker worden

15 euro

Drie weken samen wakker worden

30 euro

Losse les 75 minuten 

10 euro

Deelname alle (of zoveel mogelijk) lessen in juni

40 euro​

 

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

 

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

 

Zien we elkaar thuis?❤

AGENDA

 • Online live YOGA sessies - mei
  ma 08 mei
  Via Zoom Livestream
  08 mei 07:00 CEST – 22 mei 21:15 CEST
  Via Zoom Livestream
  Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.
  Delen
 • Online live YOGA sessies - juni
  ma 12 jun.
  Via Zoom Livestream
  12 jun. 07:00 CEST – 30 jun. 07:30 CEST
  Via Zoom Livestream
  Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.
  Delen
bottom of page