654B5C30-0917-4DBA-817E-39E1903BC73A_1_1

SPARKLY SPRING PROGRAMMA

Sparkly Spring

1 - 21 maart 2021 (volgend jaar weer rondom de lente)

Samen de LENTE tegemoet

Yoga, gezonde voeding en inspiratie

Dagelijkse begeleiding door Lotje en Neel

 

De natuur bereidt zich voor op de komst van de lente. Een nieuw begin, een frisse start. Het is de tijd om actiever te worden en de tijd van vermoeidheid van de donkere, koude winterdagen achter ons te laten. De tijd van vernieuwen, plannen, visie, groei, ruimte maken én de ideale tijd voor een schoonmaak op alle niveaus. 

 

Lotje en Neel nodigen je uit voor het 21-daagse Sparkly Spring programma. Een liefdevol programma waarbij jij de kans krijgt je systeem tot rust te brengen, op te schonen en volledig te verzorgen. Dat doen we met volop reinigende en vitaliserende voeding, met inspirerende en verzorgende yoga, het creëren van tijd voor jezelf. We doen het samen en dat scheelt de wereld.

 

Waar de 21-daagse jou o.a. in kan ondersteunen:

* meer energie en vitaliteit

* meer bewustzijn over het effect van voeding op lichaam en geest

* meer ruimte in lichaam en geest

* meer verdelen van je energie, minder mood swings

* ontwikkelen van een meer rustige en heldere geest

* het versterken van je immuunsysteem

* hervinden van een natuurlijk gewicht

* een stralende huid

* het doorbreken van verslavingen, patronen en gewoonten

Voeding
Je geeft je systeem in deze periode een pauze. Je leert eten bewuster te ervaren, we gaan niet vasten. Er is een aantal dingen die we in deze periode niet eten en drinken zoals koffie, suiker, alcohol, vlees en tarwe. Er is heel veel dat overblijft. In deze 21-daagse zorg je goed voor jezelf en eet je heerlijk en gevarieerd.

Yoga
Je kunt je tijdens dit programma volop tegoed doen aan ons online yogaprogramma. 

⭐Zondagavond 28 februari - Openingsceremonie om 20:00 - 21:15 uur

⭐Dagelijks (ma-vr) - Samen wakker worden met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur

⭐Maandagavond 1, 8, 15, 22, 29 maart - Yoga met Neel om 20:00 - 21:15 uur

⭐Zondagochtend 7, 14, 21 maart - Speciaal afgestemde Sparkly Spring yoga met Lotje om 10:00 - 11:15 uur

⭐Zaterdagochtend 13 maart - Nieuwe maan sessie met Lotje om 09:00 - 10:15 uur

⭐Zondagavond 21 maart - Sparkly Spring Feest om 20:00 - 21:15 uur

⭐Zondagochtend 28 maart - Volle maan sessie met Lotje om 10:00 - 11:15 uur

De yogalessen zijn optioneel maar zeer aan te raden. Je kunt aan één, meerdere of alle lessen deelnemen.

 

Dit programma helpt in brede zin om lichamelijk en geestelijke veranderingen teweeg te brengen. Gezondheidsklachten als vermoeidheid, slecht slapen, huidproblemen, rugpijn, stramme spieren, pijnlijke gewrichten, darmproblemen, onduidelijk allergieën en menstruatieklachten kunnen worden aangepakt. Ook emotionele klachten als o.a. stress, burn-out, ADHD, ADD, depressie, angst, boosheid en verdriet kunnen worden verlicht.

Begeleiding
Sparkly Spring wordt georganiseerd en begeleidt door Lotje Dekker en Neel van Leeuwen. Zij zijn gedurende het programma bereikbaar voor steun en overleg. Daarbij delen zij dagelijks inspiratie en tips met jou. Het samen doen van dit programma inspireert, ondersteunt en verbindt.


Na je inschrijving
Na je inschrijving ontvang je van ons een document met gedetailleerde informatie over het voedingsprogramma. Je kunt je rustig inlezen en onderzoeken welke keuzes je wilt maken in het tijdelijk laten staan van bepaalde producten. Ook je huidige gezondheid of persoonlijke situatie kan hierbij een rol spelen. Wij begeleiden je graag in het maken van je keuzes en het vaststellen van jouw eigen voedingsplan.

In het document vind je verder alle informatie die je nodig hebt om deze periode ontspannen en vol goede moed toe te bewegen naar een Sparkly Spring. Denk aan een heldere voorbereiding, inspiratie, tips, boodschappenlijst en een ruime keuze aan recepten.

 

Ook als je ervoor kiest voor het Sparkly Spring programma te gaan zonder yoga abonnement, zitten de volgende onderdelen bij het programma inbegrepen:

Sparkly Spring Begin // Een dag voor de start 
Op zondag 28 februari ontvangen we je via Zoom voor een openingsceremonie met yoga om 20:00 - 21:15 uur

Sparkly Spring Feest // De laatste dag
Graag sluiten we deze periode samen feestelijk af op zondag 21 maart om 20:00 - 21:15 uur, ook weer via Zoom!

Sparkly Spring // Dagelijks
Naast de yogamomenten zijn Lotje en Neel deze periode dagelijks beschikbaar en begeleiden zij deze periode met liefde en aandacht. 

 

Tot slot
Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen om dit programma te volgen. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan één, meerdere of alle sessies. Als een betaling niet mogelijk voor je is op het moment, ben je alsnog welkom. Laat het ons dan gerust weten. Kies wat voor jou klopt en kan.

 

Suggestie deelname 
39 euro Sparkly Spring Programma zonder online yoga maand abonnement
99 euro Sparkly Spring Programma met online yoga abonnement 

AGENDA

  • Sparkly Spring programma // 1 - 21 maart 2021
    01 mrt. 07:00 – 21 mrt. 21:15
    Via Zoom Livestream
    Lotje en Neel nodigen je uit voor het 21-daagse Sparkly Spring programma. Een liefdevol programma waarbij jij de kans krijgt je systeem tot rust te brengen, op te schonen en volledig te verzorgen. Lees hieronder meer.
    Delen