top of page
MissesPrinsXNeel-21.jpg

YOGA

ONLINE YOGA MET NEEL OP MAANDAGAVOND

MissesPrinsXNeel-13.jpg

ONLINE YOGA MET NEEL OP MAANDAGAVOND

Op wekelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn! Dat kunnen we dus allemaal 🫶.

Op de maandagvonden om 20:00 - 21:15 uur deelt Neel wekelijks online yoga. In de verse week een bewust moment om te kiezen voor verbinding. De yoga sessies zijn altijd afgestemd en precies wat je nodig hebt, van seizoen tot seizoen. Neel geeft op een bevlogen en liefdevolle manier les en past de lessen aan, zowel aan de deelnemers als aan het moment en het ritme van de natuur. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema. 

Je kunt wekelijks deelnemen of er af en toe bij zijn. 


Deelname is 10 euro per les van 75 minuten.

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

 

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

 

Zien we elkaar thuis?❤

AGENDA

 • Maandagavonden online yoga met Neel
  Maandagavonden online yoga met Neel
  ma 08 jan
  Via Zoom Livestream
  08 jan 2024, 20:00 CET – 22 dec 2024, 21:15 CET
  Via Zoom Livestream
  08 jan 2024, 20:00 CET – 22 dec 2024, 21:15 CET
  Via Zoom Livestream
  Lees hieronder meer.
  Delen
bottom of page