top of page
MissesPrinsXNeel-21.jpg

YOGA

ONLINE YOGA MET LOTJE EN NEEL 

MISSESPRINSXNLG-57.jpg

SAMEN WAKKER WORDEN

Op dagelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn! Dat kunnen we dus allemaal.

☀️Op naar de zomer☀️

Samen wakker worden in juni

Dagelijks (ma-vr) yoga om 07:00 - 07:30 uur

Dagelijks een bewust moment om te kiezen voor verbinding en de verse dag met en in aandacht samen starten. De yoga sessies zijn altijd afgestemd en precies wat je nodig hebt, van seizoen tot seizoen. Lotje en Neel geven beiden op een bevlogen en liefdevolle manier les en passen de lessen aan, zowel aan de deelnemers als aan het moment en het ritme van de natuur. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema. 

Je kunt in de maand juni dagelijks deelnemen of er af en toe bij zijn. 


Deelname

40 euro per maand

15 euro per week

5 euro per les

Mocht je later in de maand aanhaken, dan kun je het bedrag daarop aanpassen.

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

 

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

 

Zien we elkaar thuis?

🫶

AGENDA

 • Samen wakker worden in juni
  Samen wakker worden in juni
  ma 03 jun
  Via Zoom Livestream
  03 jun 2024, 07:00 CEST – 28 jun 2024, 07:30 CEST
  Via Zoom Livestream
  03 jun 2024, 07:00 CEST – 28 jun 2024, 07:30 CEST
  Via Zoom Livestream
  Op naar de zomer Dagelijks (ma-vr) yoga met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur
  Delen
bottom of page