YOGA

Online live yogalessen
Groepslessen yoga in Amsterdam
Yoga individueel

 

ONLINEYOGA LIVE YOGALESSEN

Samen wakker worden

Het scheelt de wereld je dag in verbinding en aandacht te beginnen, juist in deze periode. Lotje en Neel delen de maand dagelijks (ma-vr), om en om, vanuit Italië en Zuiderwoude een 30 minuten live YOGA les van 07.00 - 07.30 uur en van 08:00 - 08:30 uur. Voor meer informatie en inschrijven klik hier

---

Yoga met Neel op maandagavond in juni

Om het begin van de week extra kracht bij te zetten, deelt Neel in juni elke maandagavond een yogales. Met een combinatie van afgestemde yogahoudingen, meditatie en inspiratie maken we per les gericht contact met thema’s waar we veelal wel een extra portie van kunnen gebruiken. Op haar natuurlijke wijze stemt Neel de les per week zorgvuldig af en kun jij je laten meevoeren. 


...Ik hoor je

Ik zie je

We zijn samen...


De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en ook een mooie aanvulling als je meedoet met de ochtendsessies of elders lessen volgt. Heel fijn als je je voor de hele maand wilt verbinden aan de lessen. Als je af en toe wilt deelnemen ben je ook heel welkom. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

 
Agenda
Wakker worden met Lotje en Neel
Fri, May 01
Via Zoom Live Stream
May 01, 7:00 AM – May 31, 9:00 AM
Via Zoom Live Stream
Zullen we samen wakker worden? In mei om 07:00 - 07:30 uur en 08:30 - 09:00 uur. Voor alle informatie en inschrijven zie het evenement hieronder.
Delen
Wakker worden met Lotje en Neel
Mon, Jun 01
Via Zoom Live Stream
Jun 01, 7:00 AM – Jun 30, 8:30 AM
Via Zoom Live Stream
Zullen we samen wakker worden? In juni om 07:00 - 07:30 uur en 08:00 - 08:30 uur. Voor alle informatie en inschrijven zie het evenement hieronder.
Delen
Yoga met Neel op maandagavond
Mon, Jun 01
via Zoom Live Stream
Jun 01, 8:00 PM – Jun 29, 9:15 PM
via Zoom Live Stream
Vijf maandagen in juni om 20:00-21:15 uur 1, 8, 15, 22, 29 juni 2020
Delen
 

GROEPSLESSEN YOGA IN AMSTERDAM

De groepslessen Yoga met Neel zijn  maandelijks in Amsterdam in een mooie studio vlakbij de Overtoom. Na jarenlang dagelijks les te hebben gegeven, biedt Neel haar lessen aan in een nieuwe vorm. 

Aan deze maandelijkse editie is op drie verschillende tijden deel te nemen. Naast het volgen van de les, krijg je de les uitgewerkt en geïllustreerd mee naar huis. Zo verzamel je inspiratie om yoga meer je leven in te brengen. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en ook een mooie aanvulling als je elders wekelijke lessen volgt. De vijf elementen zijn het uitgangspunt en de groepslessen zijn daardoor seizoensgericht. Afhankelijk van het seizoen of andere natuuromstandigheden in en om ons heen, wisselen in de lessen inspanning en ontspanning elkaar af voor meer balans in lichaam en geest. Voor inspiratie en groei heeft iedere les een thema, passend bij het seizoen.

De kosten voor een les, inclusief de 20-minuten-thuis les zijn 20 euro.

 • Deze yogales is 2 uur, waarbij we de laatste 30 minuten ruimte creëren de les in rust na te voelen en thee te drinken. Je ontvangt dan tevens de les voor thuis, uitgewerkt en geïllustreerd.  

 • De les die je mee naar huis krijgt is een 20-minuten-thuis-les en deze kun je naar wens uitbreiden.

 • Er is veel persoonlijke aandacht. De lessen worden gegeven aan maximaal 11 personen. 

 • De les wordt door Neel gegeven, tenzij anders vermeld.

 • De lessen kunnen ook in het Engels worden gegeven.

 • Je kunt van tevoren laten weten voor welke lessen je inschrijft. Tijdig laten weten wanneer je wilt komen, is aan te raden. Dan ben je zeker van een plekje.

 • Matjes, dekentjes e.d. zijn aanwezig. Neem sokken en wat warms mee voor de ontspanning en uiteraard draag je kleding waarin het fijn is om yoga te doen.

 
Agenda
Yoga met Neel
Fri, Jun 12
Studio Fresh Tracks
Jun 12, 9:30 AM – Jun 14, 7:30 PM
Studio Fresh Tracks, Eerste Helmersstraat 102 1/2, 1054 DK Amsterdam, Nederland
12 juni 09.30 - 11.30 uur 13 juni 10.00 - 12.00 uur 14 juni 17.30 - 19.30 uur
Delen
 
NeelYoga-7176ZW_edited.jpg

YOGA INDIVIDUEEL

Wil je een gerichte yogales ontvangen, afgestemd op jouw specifieke situatie, dan ontwikkelt Neel deze graag voor je. Neel stemt de les af op jouw persoonlijke situatie, te denken valt aan…

 • een ondersteunende les bij specifieke blessures, gezondheidsuitdagingen 

 • een les die je helpt je richting te ontdekken

 • een les om je energie op te bouwen, bijvoorbeeld na een intense periode

 • een les als rustpunt op jouw dag

 • een les die je verbindt met een specifiek thema als loslaten, speelsheid, passie, vitaliteit, keuzes maken.

De kosten voor een individuele yogales zijn 80 euro. 

 

©2019 door Neel van Leeuwen.