top of page
48575B67-DEB9-459F-B415-93F107DB23BC_1_1

REIZEN

Yoga & Reiki week in Italië

e565a85a-cd84-4eeb-91d2-8a89bb05560b.jpg

YOGA & REIKI WEEK

met Lotje en Neel in Italië

24 -30 mei 2023

Voor wie zich wil onderdompelen in de helende wereld van Yoga, Reiki en de elementen organiseren Lotje en Neel een verdiepend programma. Je gaat deze week stappen maken in het zelf werken met Reiki, om toe te passen op jezelf en/of op anderen. Iedereen is daarin welkom en krijgt afgestemde, persoonlijke aandacht en begeleiding, waaronder een inwijding.

Daarnaast werken we met krachtige tools in de vorm van yoga, ademwerk en meditatie; en brengen we veel tijd door in de natuur. 

 

We verblijven op een prachtige locatie in Italië.

Villa Vignotti is gelegen net buiten het dorpje Mombarcaro in de Piemonte streek. Een prachtig huis met sfeervolle, luxe kamers, zicht op de Alpen en veel eigen grond. Bij het huis zijn een yoga shala en een zoutwater zwembad aanwezig.

MissesPrinsXExtra-2.jpg

OVER HET TEAM

Neel van Leeuwen en Lotje Dekker

Als ervaren yogadocenten en Reiki masters delen we graag onze kennis en kunde met jou. Door middel van krachtige yogalessen en workshops, rust, zijn, natuur, ademwerk, vegetarisch eten, prachtige wandelingen en een heerlijk huis met een waanzinnig uitzicht verbinden we met al wat ons welzijn wil voeden, verblijden, ondersteunen. Daardoor ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis én neem je een gedegen opleiding met je mee om jezelf en anderen met Reiki te kunnen helen, verzorgen en ontwikkelen.

Neel en Lotje werken al jarenlang samen en jullie zijn bij hen in goede handen.

OVER DEZE WEEK

Reiki is een Japanse helende techniek die gebruik maakt van de kracht van het leven zelf. Deze universele levensenergie stroomt door al wat leeft en door gericht deze energie aan te spreken en te sturen kun je het zelfherstellend vermogen ondersteunen. Dit werkt in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En wat zo prachtig is: iedereen kan hiermee werken!

Reiki I gaat over de basis, de achtergrond, filosofie en technieken om jezelf of een ander met behulp van de handen te behandelen. Deel II gaat in op verdiepende technieken, het toepassen van symbolen en mantra's en het behandelen op afstand.

 

Je ontvangt deze week een inwijding voor de graad waarin je opgeleid wordt. Dit betekent dat je als het ware als een radio wordt afgestemd op een heldere frequentie en dat je persoonlijk een diepe reis zult maken. Het zal veel openen en in gang zetten maar nooit meer dan je aankunt. Als je Reiki I en II al gevolgd hebt ga je deze week met Reiki III thema’s en oefeningen aan de slag. Dit gedeelte van de opleiding gaat over het meester worden en is bedoeld voor diegenen die Reiki intensief willen toepassen in een eigen praktijk en/of overwegen om in de toekomst ook les te gaan geven.

 

Naast de Reiki theorie en praktijk doen we dagelijks yoga en zorgen we voor heerlijke, gezonde maaltijden en zo veel mogelijk tijd in de natuur.

SHALA Italie.jpeg
Gele bloemen Vignotti.jpeg

PRIJZEN

Je deelname bedraagt 1295 euro op basis van een gedeelde kamer met badkamer en toilet. 

 

Naast de Reiki opleiding, de begeleiding door Lotje en Neel en de dagelijkse yogalessen is je verblijf inclusief alle maaltijden en verblijf in de prachtige Villa Vignotti. 

Prijs is exclusief reiskosten, reis en –annuleringsverzekering en eventuele aanvullende behandelingen.

VERVOER

Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijdt vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren. Natuurlijk kun je ook met eigen auto vanuit Nederland komen rijden. Afhankelijk van je vertreklocatie en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti. We moedigen je los daarvan aan om samen te reizen, te carpoolen en/of de trein te nemen voor een meer duurzame optie. Het is bijvoorbeeld leuk om een interrail kaart te kopen voor vier dagen en een leuke route uit te stippelen voor de heen en terugreis.

Wil je meer informatie over de reis, over de groepssamenstelling of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

AGENDA

  • Yoga & Reiki week in Italië met Lotje en Neel
    24 mei 15:00 – 30 mei 11:00
    Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
    Delen
bottom of page