top of page
48575B67-DEB9-459F-B415-93F107DB23BC_1_1

REIZEN

Yoga & Reiki reis in Italië

e565a85a-cd84-4eeb-91d2-8a89bb05560b.jpg

YOGA & REIKI REIS

met Lotje en Neel in Italië

21 - 27 januari 2024 (VOL)

24 - 30 maart 2024 (VOL)

26 mei - 1 juni 2024

26 januari - 1 februari 2025

25 - 31 mei 2025

Misschien voel jij, zoals steeds meer mensen, de behoefte en noodzaak om spiritueel wakker te worden én deze persoonlijke groei in je aardse mensenleven te integreren. Hoe zou het dan zijn om te ontdekken dat er een eeuwenoude maar tijdloze methode bestaat die het mogelijk maakt jezelf en anderen te helen, je intuïtie te versterken en inzichten te verkrijgen die je vooruit helpen in het leven? Een vaardigheid die je dichter bij jezelf brengt, je dieper verbonden laat voelen met jouw eigen wezen en het diepe vertrouwen in jouw uniciteit en aanwezigheid versterkt en bevestigd? Een benadering die ervoor zorgt dat we ons ten diepste herinneren dat we één zijn met al wat leeft, waardoor we kunnen leunen in het leven zelf en voelen dat we gedragen en gesteund worden, altijd?

 

De methode heet Reiki en is een universeel, onvoorwaardelijk beschikbare tool die voor iédereen toegankelijk is. 

'Wat een week! Er is veel meer aangeraakt dan ik kon bevatten en kijk enorm uit naar wat dat gaat doen met de rest van mijn reis.' Fien

OVER HET TEAM

Neel van Leeuwen en Lotje Dekker

Los van elkaar maakten Lotje en Neel inmiddels zo’n 12 jaar geleden een diepgaande persoonlijke ontwikkeling door. Beiden werden op wonderbaarlijke manier in contact gebracht met Reiki alsof deze eeuwenoude methode hén wilde vinden. De eenvoud van het aanwenden en inzetten van de methode, in combinatie met de werkelijk oneindige kracht en intelligentie van deze helende energie zou voor allebei zo indrukwekkend zijn dat het hun koers in het leven blijvend zou veranderen. 

Als ervaren yogadocenten en Reiki Masters delen zij graag hun kennis en kunde met jou. Door middel van krachtige lessen en workshops, rust, zijn, natuur, ademwerk, vegetarisch eten, prachtige wandelingen en een heerlijk huis met een waanzinnig uitzicht verbinden we met al wat ons welzijn wil voeden, verblijden, ondersteunen. Daardoor ga je opgeladen en geïnspireerd naar huis én neem je een gedegen opleiding met je mee om jezelf en anderen met Reiki te kunnen helen, verzorgen en ontwikkelen.

MissesPrinsXExtra-3.jpg

OVER DEZE WEEK

OVER DEZE WEEK

OVER DEZE WEEK

Voor wie zich wil onderdompelen in de helende wereld van Yoga, Reiki en de Elementen organiseren Lotje en Neel een verdiepend programma. Je gaat deze week stappen maken in het zelf werken met Reiki, om toe te passen op jezelf en/of op anderen. Iedereen is daarin welkom en krijgt afgestemde, persoonlijke aandacht en begeleiding, waaronder een inwijding. Daarnaast werken we met krachtige tools in de vorm van yoga, ademwerk en meditatie; en brengen we veel tijd door in de natuur. We delen komend jaar drie keer een week, in verschillende seizoenen. Het programma wordt mede vorm gegeven door de helende kracht van het specifieke moment in het jaar en iedere week is dus uniek.

VOOR WIE

Deze week is geschikt voor iedereen die toegewijd wil leren werken met levensenergie en / of zichzelf hier op een dieper niveau in wil bekwamen. Je wilt aan de slag met thema's die in je leven spelen en leren hoe je deze kunt toestaan en helen. Je kunt in deze week terecht als je begint met Reiki maar ook als je al één of meerdere inwijdingen hebt ontvangen, bij ons of een andere Reiki Master. Ook wanneer je al energiewerk doet op basis van andere tradities of methodes is dit programma waardevol.

SHALA Italie.jpeg
'Een vriend zei gister “ik zag je komen aanlopen, je straalt kracht uit in je gezicht”. Ik voel mij rijk dat ik in zo’n korte tijd zoveel moois van jullie meegekregen heb.' Diana
IMG_4689.HEIC

WERKEN MET REIKI

Reiki is een Japanse helende techniek die gebruik maakt van de kracht van het leven zelf. Deze universele levensenergie stroomt door al wat leeft en door gericht deze energie aan te spreken en te sturen kun je het zelfherstellend vermogen ondersteunen. Dit werkt in op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En wat zo prachtig is: iedereen kan hiermee werken!

Reiki I gaat over de basis, de achtergrond, filosofie en technieken om jezelf of een ander met behulp van de handen te behandelen. Deel II gaat in op verdiepende technieken, het toepassen van symbolen en mantra's en het behandelen op afstand. Je ontvangt deze week een inwijding voor de graad waarin je opgeleid wordt. Dit betekent dat je als het ware als een radio wordt afgestemd op een heldere frequentie en dat je persoonlijk een diepe reis zult maken. Het zal veel openen en in gang zetten maar nooit meer dan je aankunt. Als je Reiki I en II al gevolgd hebt ga je deze week met Reiki III thema’s en oefeningen aan de slag. Dit gedeelte van de opleiding gaat over het meester worden en is bedoeld voor diegenen die Reiki intensief willen toepassen in een eigen praktijk en/of overwegen om in de toekomst ook les te gaan geven. Naast de Reiki theorie en praktijk doen we dagelijks yoga en zorgen we voor heerlijke, gezonde maaltijden en zo veel mogelijk tijd in de natuur.

'Het voelt terug als thuiskomen. Ik voel opnieuw dat ik geworteld kan zijn en vertrouwen mag hebben in mezelf en anderen.' Laura
Gele bloemen Vignotti.jpeg

LOCATIE EN PRIJZEN

Villa Vignotti is gelegen net buiten het dorpje Mombarcaro in de Piemonte streek. Een prachtig huis met sfeervolle, luxe kamers, zicht op de Alpen en veel eigen grond. Bij het huis zijn een yoga shala en een buitenzwembad aanwezig. Je deelname bedraagt 1595 euro obv een gedeelde kamer met badkamer en toilet. Een kamer voor alleengebruik op aanvraag. Naast je verblijf, het inhoudelijke Reiki programma, de begeleiding door Lotje en Neel en de dagelijkse yogalessen is je deelname inclusief alle heerlijke en gezonde maaltijden én ontvang je een cadeautje.

Reiskosten, reis en –annuleringsverzekering zijn exclusief aan het deelnamebedrag.

VERVOER

Je kunt vliegen op de luchthavens van Genua, Turijn, Milaan en Nice waarbij Genua de kortste route is. Je vlucht duurt in dat geval nog geen twee uur en je rijdt vanaf daar in een uur naar het huis. In Italië kun je voor goede prijzen een auto huren. Natuurlijk kun je ook met eigen auto vanuit Nederland komen rijden. Afhankelijk van je vertreklocatie en eventuele pauzes rijd je in 10-15 uur naar Villa Vignotti. We moedigen je los daarvan aan om samen te reizen, te carpoolen en/of de trein te nemen voor een meer duurzame optie. Het is bijvoorbeeld leuk om een interrail kaart te kopen voor vier dagen en een leuke route uit te stippelen voor de heen en terugreis.

 

Belangrijk: neem voordat je een ticket voor trein of vliegtuig boekt contact met ons op om de reis af te stemmen wanneer je gebruik wilt maken van een pick-up of transferpakket. 

AGENDA

 • Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (26 januari - 1 februari 2025)
  Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (26 januari - 1 februari 2025)
  zo 26 jan
  Mombarcaro
  26 jan 2025, 15:00 – 01 feb 2025, 10:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  26 jan 2025, 15:00 – 01 feb 2025, 10:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  Delen
 • Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (25 mei - 31 mei 2025)
  Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (25 mei - 31 mei 2025)
  zo 25 mei
  Mombarcaro
  25 mei 2025, 15:00 – 31 mei 2025, 11:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  25 mei 2025, 15:00 – 31 mei 2025, 11:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  Delen
 • Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (26 mei - 1 juni 2024)
  Yoga & Reiki reis in Italië met Lotje en Neel (26 mei - 1 juni 2024)
  zo 26 mei
  Mombarcaro
  26 mei 2024, 15:00 – 01 jun 2024, 11:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  26 mei 2024, 15:00 – 01 jun 2024, 11:00
  Mombarcaro, Case Vignotti, 63, 12070 Mombarcaro CN, Italië
  Delen
bottom of page