top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNeel van Leeuwen

NOWHERE

Zelf ben ik enorme fan van verse plannen, nieuwe ideeën, manifesteren en erop los dromen. En zeker nu de dagen zo ontzettend grijs zijn, neemt verlangen naar kleur, groen en zonlicht toe. Ook de huidige omstandigheden kunnen je zomaar in de wachtstand brengen. Wachten, afwachten en verwachten komen om de hoek kijken. Allemaal niet wel of niet erg, maar tegelijkertijd kun je dan ook wel eens uit het oog verliezen wat zich NU voltrekt. En ook als dat niet zozeer in de categorie is van YES…Je leeft, je ademt, je bent. Dit is het moment.

Vanmorgen gaven we bij de ochtend YOGA deze bekende zin wat extra aandacht…


“Life is what happens while you’re busy making other plans”.


Heerlijk om te verlangen, te dromen en te plannen EN hier ben je. Hier zijn we en dat klopt. En alles dat we willen manifesteren met elkaar, wat je wilt creëren voor jezelf, begint met JOU. De kracht die we hebben om een wereld te creëren waar we samen in willen leven met elkaar, onderschatten we wellicht ietsie of zelfs behoorlijk. En dan zijn we zomaar vergeten dat we eigenlijk (in essentie) in het paradijs leven.


Oke, er vanuit gaande dat alles begint met JOU. Dan is het wel zo fijn dat je er ook wel daadwerkelijk bent. Bewust en in verbinding.


Er is o.a. een woord dat me helpt op de momenten dat ik me ‘lost’ en verloren voel. Momenten dat ik niet weet waar ik moet beginnen en zo graag meer wil betekenen voor de wereld. Het is het woord NOWHERE. Ik voel me op die momenten een soort van nergens en overal. Maar als je het woord door tweeën knipt, staat er NOW HERE. En zo is het. Wat je wel en altijd kunt doen, is er ZIJN. En als je er echt bent, dan herinner je al gauw dat je aandacht dichtbij verzamelen, verbinden en liefhebben echt ten alle tijden bijdragen. Hoe dan ook.


Ik droom vaak dat we ons met de hele wereldbevolking precies op hetzelfde moment herinneren, IK BEN ! IK BEN LIEFDE ! Wat zou er dan gebeuren? Zo droom en mijmer ik verder en wie weet, op een dag…30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moed

コメント


bottom of page