top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNeel van Leeuwen

Ik werk in het circus

Veelal heb ik wat moeite met de vraag wat voor werk ik doe. Niets ten nadelen van het beroep yogadocent of Reiki master, masseur, of retreat organisator, maar het voelt voor mij nooit zo kloppend. Ik heb wel eens geëxperimenteerd op een feestje met het delen van een willekeurig beroep om te zien wat de eerste reactie is van iemand. Tegen de één zei ik bijvoorbeeld dat ik al circusartiest werk en tegen de ander stewardess en met weer iemand anders deelde ik dat ik assistent ben in het dierenartspraktijk. Nou goed, je kunt je voorstellen dat het nogal een gekke avond werd. Tot op de dag van vandaag krijg ik het niet over m’n lippen om bijvoorbeeld te zeggen: ik ben yogadocent. Vooral ook omdat ik daadwerkelijk niet voel dat ik dat bén. Ik ben. En nu ben ik hier.


Ik hou van delen in de vorm van yoga, energie, woorden, teksten, beelden, zijn en zoveel meer. En ik voel steeds meer helderheid waarom ik hier ben. Ik ben. En nu ben ik hier.128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moed

Comments


bottom of page