top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNeel van Leeuwen

…I will take care of me for you, if you will take care of you for me…

Voor altijd dankbaar voor de mooie tijd in de theaterwereld. In de productie waar ik Siem leerde kennen, kwam ook mooie Babbe op mijn pad.


Zij deelde deze ooit met mij:


//The greatest gift you can give to somebody is your own personal development.


I used to say, ‘if you will take care of me, I will take care of you.’


Now I say, ‘I will take care of me for you, if you will take care of you for me.’//


Jim Rohn


Hoe mooi als de liefde met iemand samen geen opvulling is, maar een aanvulling, we ons net zo goed vrij voelen, open, gedragen, verzorgd. Dat iemand aan jou zijde je echt ziet, hoort, liefhebt, je in jouw licht zet en met je meedraagt in het donker. En het klopt misschien pas écht als je jezelf ook (nog meer) wilt liefhebben en verzorgen. Samen, alleen, al een.


Het is niet altijd zo geweest, maar ik vind m’n eigen gezelschap echt bijzonder gezellig. Voor mezelf zorgen groots en klein vervult me met kracht en zachtheid. Omdat september niet ten alle tijden m’n lievelingsmaand is, ga ik in die maand voor extra tijd doorbrengen met mezelf. En uiteindelijk is alles aan rust, opladen en zorgen voor jezelf natuurlijk niet alleen voor jezelf.


94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Moed

Comentários


bottom of page