top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNeel van Leeuwen

Alle tijd is nu

Op het moment dat we verschijnen op aarde en voor het leven kiezen, weten we dat we op een dag weer gaan. Ik vind het persoonlijk een geruststelling dat de persoon die gaat, niet echt weg is. Eigenlijk nog los van het gegeven of je wel of niet in een ziel gelooft, je kunt je altijd verbonden met iemand blijven voelen. Gedachten, herinneringen en hoe je iemand blijft dragen in je hart. De pijn en het verdriet die ontstaat op het moment dat je een dierbaar iemand verliest is groots en in vele opzichten niet te bevatten.


Een dag van afscheid nemen herinnert ons ook hoe mooi het is om het leven te vieren, samen, alleen en al een. Ook voelt het als een uitnodiging om er nú voor te gaan, want echt waar, dit is het moment. Om wél een bepaalde keuze te maken, jezelf of iemand anders te vergeven, voor een sprong in het diepe te gaan, te luisteren naar jezelf, elkaar en de natuur en bovenal om lief te hebben.


Alle tijd is nu.


En ik ben dol op dit liedje.

“If you want to give a kiss, just give a kiss If you want to fall in love, just fall in love If you want to never know, just never know If you want to throw a fit, just throw a fit If you want to give a show, just give a show”


Kevin Johanson


47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Moed

Comments


bottom of page