Zwier Havenhuisjes by Roos Oosterbroek dRaw studio 45 (2).jpg

REIZEN

Yogaweekend met Neel bij Zwier

Havenhuisjes overzicht buiten.jpg

YOGAWEEKEND
MET NEEL BIJ ZWIER 

14 - 16 januari 2022 (nog één plek)

11 - 13 februari 2022

Op een prachtige plek aan de Vinkeveense plassen organiseert Neel een yogaweekend waarin aandacht en liefhebben centraal staan. Laat je meevoeren in een gebalanceerde mix van krachtige yoga sessies, natuur, inspiratie, massage en heerlijk eten. Een weekend om tot rust te komen en op te laden en in aandacht door te brengen met jezelf, elkaar, deze plek en de natuur.

Je logeert dit weekend in een prachtig havenhuisje met een uniek uitzicht. Er worden (h)eerlijke vegetarische gerechten voor ons bereid met biologische en seizoensgebonden producten. 

Met een Rustvalkje (een elektrische sloep) kun je de Vinkeveense plassen verkennen om daarna op te warmen in de de zalige houtgestookte hottub en sauna, deze staan op een ponton in de haven voor gezamenlijk gebruik. 

Een minivakantie om het verse jaar met kracht en zachtheid tegemoet te gaan.

Ga je mee?

MissesPrinsXNeel-24.jpg

NEEL VAN LEEUWEN

Neel begeleidt dit weekend op haar natuurlijke wijze. Ze neemt je mee op een reis waar jij je mag laten meevoeren. 

Neel kan niet  anders dan haar sessies en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend te midden van de prachtige natuur. Of je nou af en toe, dagelijks of nooit yoga beoefent, je bent bij Neel in goede handen, hoe dan ook.

HET PROGRAMMA

Vrijdag

Je bent welkom vanaf 16:00 uur om je havenhuisje en deze prachtige plek te leren kennen.  We komen vervolgens om 18:00 uur samen in de huiskamer voor een opening en kennismaking. Het diner is om 19:00 uur en na het eten gaan we een kalme yoga sessie tegemoet. Met een combinatie van muziek, geuren, woorden en afgestemde energie zorgt Neel dat je je verder kunt onderdompelen in de aandacht van het weekend. 

Zaterdag

De ochtend is er de mogelijkheid om uit te slapen en voor je ontbijtje te gaan wanneer je zover bent. Om 10:30 uur ontvangt Neel je voor een lange yogasessie. Na de lunch staat de rest van de dag staat in het teken van zijn, rust, opladen en kiezen voor de invulling die op dat moment voor jou werkt. Denk aan varen, wandelen, mijmeren in de hottub en sauna, naar de wolken kijken, een dutje, mooie gesprekken, inspiratie of de mogelijkheid tot het ontvangen van een massage. Voor het diner uit, om 17:00 uur begeleidt Neel een yogasessie. Voor iedereen die wil is er een mooi avondprogramma, waarover ter plaatse meer.

Zondag

Er deze ochtend de mogelijkheid om warm aangekleed voor een vroege wandeling te gaan met een yoga en inspiratie sessie in de buitenlucht. Terug bij Zwier is het ontbijt gereed en hebben we een kalme ochtend. Het uitchecken uit de havenhuisjes is om 11:00 uur. Om 11:15 uur begeleidt Neel een lange yogasessie en lunchen we naderhand samen. Na de lunch is er om 15:00 uur een gezamenlijke afsluiting en maken we het weekend om ongeveer 16:00 uur rond.

Zwier Retreat27.jpg
Eettafel.jpg

PRIJZEN

Yogaweekend met Neel bij Zwier

Per persoon 580 euro​

Inclusief

 • Twee overnachtingen in een prachtig havenhuisje op basis van twee personen. Er is een kingsize bed en single bed, badkamer met toilet en regendouche. 

 • Alle maaltijden volgens programma

 • Thee, koffie en water

 • Alle sessies volgens programma en liefdevolle begeleiding

 • Gezamenlijk gebruik van hottub en sauna, op basis van beschikbaarheid

 • Gebruik van Rustvalkje 

Exclusief

 • Vervoer naar de locatie

 • Reis- en annuleringsverzekering

 • Optioneel bij te boeken massage 

 • Eventueel aanvullende drankjes

Verder

 • Er is plek voor maximaal 18 personen 

 • Twee weken voor vertrek ontvang je een reisbrief met praktische en voorpret informatie

 • Voor alle duidelijkeid. Je deelt het havenhuisje met een andere deelnemer en/of geeft in de reservering aan met wie je graag ingedeeld wilt worden

 • Het is eventueel mogelijk met drie personen in een havenhuisje te verblijven

 • Wil je graag alleen gebruik maken van het havenhuisje, neem dan contact op

 • Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 3 december 

 • Het weekend gaat door bij minimaal 10 personen 

VERVOER

Net ten zuiden van Amsterdam, op een kwartiertje rijden, liggen de Vinkeveense Plassen. Zwier is goed bereikbaar en we delen de mogelijkheden graag in de reisbrief die je twee weken voor vertrek ontvangt.

AGENDA

 • Yogaweekend met Neel bij Zwier (nog één plek)
  14 jan. 2022 16:00 CET – 16 jan. 2022 16:00 CET
  Vinkeveen, Winkeldijk 20A, 3645 AP Vinkeveen, Nederland
  Een minivakantie om het verse jaar met kracht en zachtheid tegemoet te gaan.
  Delen
 • Yogaweekend met Neel bij Zwier
  11 feb. 2022 16:00 CET – 13 feb. 2022 16:00 CET
  Vinkeveen, Winkeldijk 20A, 3645 AP Vinkeveen, Nederland
  Een minivakantie om het verse jaar met kracht en zachtheid tegemoet te gaan.
  Delen