top of page
IMG_2276.jpg

REIZEN

Yogaweekend met Neel bij Zwier

Suppen _maeandmany.jpg

YOGAWEEKEND
MET NEEL BIJ ZWIER 

Lente editie

20 - 22 mei 2022

Op een prachtige plek aan de Vinkeveense plassen organiseert Neel een yogaweekend waarin aandacht en liefhebben centraal staan. Laat je meevoeren in een gebalanceerde mix van krachtige yoga sessies, natuur, inspiratie, massage en heerlijk eten. Een weekend om tot rust te komen en op te laden en in aandacht door te brengen met jezelf, elkaar, deze plek en de natuur.

Je logeert dit lente weekend in een prachtige Zwier tent met een uniek uitzicht over de haven. Er worden (h)eerlijke vegetarische gerechten voor ons bereid met biologische en seizoensgebonden producten. 

Met een Rustvalkje (een elektrische sloep) en/of een sup kun je de Vinkeveense plassen verkennen om daarna in de de zalige houtgestookte hottub en sauna te rusten, deze staan op een ponton in de haven voor gezamenlijk gebruik. 

Een minivakantie waarin we samen de lente vieren.

Ga je mee?

Suppen _maeandmany.jpg

YOGAWEEKEND
MET NEEL BIJ ZWIER 

20 - 22 mei 2022

Op een prachtige plek aan de Vinkeveense plassen organiseert Neel een yogaweekend waarin aandacht en liefhebben centraal staan. Laat je meevoeren in een gebalanceerde mix van krachtige yoga sessies, natuur, inspiratie, heel veel buiten en op het water én heerlijk eten. Een weekend om tot rust te komen en op te laden en in aandacht door te brengen met jezelf, elkaar, deze plek en de natuur.

Je logeert dit lente weekend in een prachtige Zwier tent met een uniek uitzicht over de haven. Er worden (h)eerlijke vegetarische gerechten voor ons bereid met biologische en seizoensgebonden producten. 

Met een Rustvalkje (een elektrische sloep), kano en/of sup kun je de Vinkeveense plassen verkennen om daarna in de de zalige houtgestookte hottub en sauna uit te rusten, deze staan op een ponton in de haven voor gezamenlijk gebruik. 

Een zalige minivakantie waarin we samen de lente vieren.

Ga je mee?

NEEL VAN LEEUWEN

Neel begeleidt dit weekend op haar natuurlijke wijze. Ze neemt je mee op een reis waar jij je mag laten meevoeren. 

Neel kan niet  anders dan haar sessies en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen zijn allemaal speciaal afgestemd op dit specifieke weekend te midden van de prachtige natuur. Of je nou af en toe, dagelijks of nooit yoga beoefent, je bent bij Neel in goede handen, hoe dan ook.

MissesPrinsXNeel-24.jpg
Zwier Retreat27.jpg

HET PROGRAMMA

Vrijdag

Je bent welkom vanaf 16:00 uur om je Zwier tent en deze prachtige plek te leren kennen. We komen vervolgens om 17:00 uur samen voor een opening en kennismaking. Het diner is om 18:00 uur en na het eten gaan we een mooie yoga sessie tegemoet. Met een combinatie van muziek, geuren, woorden en afgestemde energie zorgt Neel dat je je verder kunt onderdompelen in de aandacht van het weekend. 

Zaterdag

Deze ochtend gaan we met wie wil voor een vroege boottocht over de Vinkeveense plassen en staat om 09:00 uur in de huiskamer een zalig ontbijt voor ons klaar. Om 10:30 uur ontvangt Neel je voor een yogasessie met aansluitend de lunch. Na de lunch ga je voor een invulling die op dat moment voor jou werkt om tot rust te komen en op te laden. Denk aan varen, suppen, kanoën, wandelen, mijmeren in de hottub en sauna, naar de wolken kijken, een dutje en mooie gesprekken. Bij goed weer is er voor iedereen wil om 15:00 uur een toffe yogaworkshop op de sup. Je kunt het ook mee ervaren vanaf de kano of een boot. Om 17:00 uur is er een yogasessie buiten of in de prachtige binnenstudio. Na het diner is er een mooi avondprogramma, waarover ter plaatse meer.

Zondag

Een kalme zondagochtend met de mogelijkheid om uit te slapen en tussen 09:00 en 10:00 uur te ontbijten. Om 11:15 uur begeleidt Neel een yogasessie en lunchen we naderhand samen. Na de lunch is er om 15:00 uur een gezamenlijke afsluiting en maken we het weekend om ongeveer 16:00 uur rond.

Zwier tent 1.jpg

OVER DE LOCATIE

Zwier is ontstaan vanuit de wens om een plek te delen om energie op te doen, om te ontspannen, om rust te vinden middenin de hectiek van alledag.

In dit yogaweekend in de lente verblijven we in de prachtige Zwier tenten. De Zwier tenten heten officieel Bell-tenten, gekozen om hun eenvoud en het open karakter. Een groot deel van het canvas kan opengeritst worden bij mooi weer. Je kan ze zien als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. 

Logeren in een Zwier tent is inclusief boxspring bedden, donzen dekbed, handdoeken, elektrische deken, verlichting, kluisje en koelkast. Op het terrein staat een sanitairgebouw met daarin 6 mooie mini badkamers met een heerlijke regendouche.

Eettafel.jpg

PRIJZEN

Yogaweekend met Neel bij Zwier

in de L E N T E 

logeren in een Zwier tent

Per persoon 480 euro​ 

Inclusief

 • Twee overnachtingen in een prachtige Zwier tent op basis van twee personen

 • Alle maaltijden volgens programma

 • Thee, koffie en water

 • Alle sessies volgens programma en liefdevolle begeleiding

 • Gezamenlijk gebruik van hottub en sauna, op basis van beschikbaarheid

 • Gebruik van Rustvalkje, sup en kano

Exclusief

 • Vervoer naar de locatie

 • Reis- en annuleringsverzekering

 • Eventueel aanvullende drankjes

Verder

 • Er is plek voor maximaal 18 personen 

 • Twee weken voor vertrek ontvang je een reisbrief met praktische en voorpret informatie

 •  Je deelt de Zwier tent met een andere deelnemer en/of geeft in de reservering aan met wie je graag ingedeeld wilt worden

 • Wil je graag alleen gebruik maken van de Zwier tent, kan dat ook. De meerprijs is dan 125 euro

 • Het weekend gaat door bij minimaal 10 personen 

VERVOER

Net ten zuiden van Amsterdam, op een kwartiertje rijden, liggen de Vinkeveense Plassen. Zwier is goed bereikbaar en we delen de mogelijkheden graag in de reisbrief die je twee weken voor vertrek ontvangt.

Agenda

 • Yogaweekend met Neel bij Zwier
  Yogaweekend met Neel bij Zwier
  vr 20 mei
  Vinkeveen
  20 mei 2022, 16:00 CEST – 22 mei 2022, 16:00 CEST
  Vinkeveen, Winkeldijk 20A, 3645 AP Vinkeveen, Nederland
  20 mei 2022, 16:00 CEST – 22 mei 2022, 16:00 CEST
  Vinkeveen, Winkeldijk 20A, 3645 AP Vinkeveen, Nederland
  Een minivakantie om samen de lente te vieren.
  Delen
bottom of page