top of page
IMG_9432.jpg

REIZEN

Yoga Roadtrip Marokko

20231108_120810.jpg

YOGA ROADTRIP MAROKKO

Een Lot of Life reis

met Neel van Leeuwen

30 oktober - 10 november 2024

Dit jaar organiseert Lot of Life wederom de waanzinnige Yoga Roadtrip Marokko en heerlijk nieuws, ik begeleid de 2024 editie. 

Ruige landschappen, sprookjesachtige kashba’s, droge woestijnen en vruchtbare oases; kleurrijk Marokko is een land van uitersten waar wij maar niet op uitgekeken raken. Al vele jaren reizen we door dit magische stukje Afrika en doen dat het liefst per 4x4! Ga je mee? We nemen je graag mee voor een onvergetelijke road trip waarbij we het indrukwekkende Atlasgebergte en de Draa vallei zullen doorkruisen. Yoga op de mooiste plekjes zorgt voor een nog krachtiger beleving van ieder moment. Deze reis zal je altijd bijblijven!

'Een reis met zoveel liefde, mooie deelnemers, fantastische begeleiding, geweldige afwisselende yogalessen. Je kan alleen de magie van deze reis voelen als je erbij was. Er zijn geen superlatieven genoeg om deze reis te beschrijven. Ik ga heel graag weer met jullie mee.' Tanja

PROGRAMMA

We ontvangen je op de aankomstdag in Marrakech. Van daaruit trekken we de hoge Atlas in om via de bergpasroute, met waanzinnig uitzicht op de Anti-Atlas, uit te komen in Taliouine. Deze plek staat bekend om de saffraan! Vanuit hier zetten we koers naar de woestijn en verbinden we steeds meer met rust, stilte en bezinning terwijl we ons door het uitgestrekte zandlandschap en de oneindige sterrenhemel laten betoveren. Wat volgt is de groene, vruchtbare Dräa Vallei; een letterlijke oase die voedt en verfrist! De karavaan trekt verder en zal het filmische Ait Ben Haddou aandoen. Via de wonderschone Asif Tamraght kloof komen we uiteindelijk weer in bruisend Marrakech terug.

Benieuwd naar een meer dag tot dag programma, bekijk het op de Lot of Life website.

IMG_6173.HEIC

OVER DEZE WEEK

OVER DEZE WEEK

YOGALESSEN

Yoga helpt je te verbinden met jezelf in het moment. Dus terwijl je je lichaam verzorgt, geest tot rust brengt en ademhaling verbetert neem je de plek als geheel veel intenser en beter waar. De ultieme manier om jouw reis nog vollediger mee te maken! De yogalessen vinden plaats op de meest uiteenlopende en prachtige plekken, veelal buiten in de natuur. De lessen worden deze reis gegeven door Neel van Leeuwen. Zij heeft vele jaren ervaring met het geven van yoga en meditatie en met het organiseren en begeleiden van reizen. De lessen zijn geschikt voor iedereen en zullen aangepast worden aan de plek, de groep en de behoefte.

MAALTIJDEN

Deze trip genieten we van de rijke Marokkaanse keuken; met veel fruit, groente en voor wie wil ook met vlees. Het ontbijt is altijd een feest in Marokko maar ook de overige maaltijden kun je rekenen op grote rijkdom, vaak verpakt in de bekende tajine!

20231102_123024.jpg
20231107_090949.jpg

ROADTRIP EN ZELF RIJDEN

Wij vinden het te gek onze deelnemers gelegenheid te geven zélf te rijden tijdens deze roadtrip! De verschillende landschappen, het off-road rijden door de woestijn en actief betrokken zijn bij de route geven je ervaring extra kick. Het is goed om te weten dat dit optioneel is; ook als je geen rijbewijs hebt of dit liever niet doet kun je deelnemen aan deze reis. Het zélf rijden boek je bij als activiteit en de kosten bedragen 60 euro. Dit zijn de administratieve kosten die gemoeid zijn bij het bijgeschreven worden op de huurauto. Met alle chauffeurs nemen we vooraf contact op voor een briefing. Gedurende de reis wisselen we zoveel mogelijk door met rijden.

VLUCHT

Er zijn verschillende maatschappijen waarmee je kunt vliegen op Marrakech. Wij halen je op van de luchthaven en brengen je ook weer terug. Zorg er daarom voor dat je contact met ons opneemt om je reis te plannen voordat je een vlucht boekt. De vluchten easyjet en transavia vluchten voor 2024 komen doorgaans pas in maart online. De kosten voor een retourticket in die periode bedroegen in 2023 zo rond de 170 euro. Wij geven je een seintje wanneer de vluchten boekbaar zijn.

 

20231108_121834.jpg

PRIJZEN

In elke week is plek voor maximaal 16 deelnemers. Je verblijft doorgaans in een gedeelde kamer met een andere deelnemer van gelijke sekse. We vinden het leuk om variatie te bieden in het type slaapverblijf maar kiezen altijd voor een bijzondere locatie met comfortabele standaard. De kosten voor deelname aan deze reis bedragen € 1890,- per persoon wanneer je vóór 1 februari 2024 boekt. Daarna wordt het deelnamebedrag € 1950,-.

Voor vragen en aanmelden, contact  Lot of Life.

Dit is inclusief
11 overnachtingen op verschillende bijzondere locaties, op basis van een gedeelde kamer
Dagelijks ontbijt en diner (met uitzondering van één avond in Marrakech)
Lunch op ten minste zes dagen
Water bij de maaltijden
Alle transfers en vervoer ter plekke gedurende het programma
Dagelijks yoga, merendeels tweemaal per dag
Alle kosten voor de programma onderdelen zoals entreegelden, gids etc. (met uitzondering van optioneel aanvullende activiteiten op vrije momenten)

En exclusief
Retourvlucht
Bijrijdersfee (60 euro administratieve kosten voor het bijschrijven op de huurauto’s, enkel van toepassing op deelnemers die zelf willen rijden deze reis)
Verzekeringen
Lunch op de overige dagen
Een diner op de vrije dag in Marrakech
Alcoholische drankjes en versnaperingen buiten georganiseerde maaltijdmomenten
Optioneel Reiki behandelingen

AGENDA

 • Yoga Roadtrip Marokko
  Yoga Roadtrip Marokko
  wo 30 okt
  Marokko
  30 okt 2024, 15:00 – 10 nov 2024, 11:00
  Marokko
  30 okt 2024, 15:00 – 10 nov 2024, 11:00
  Marokko
  Een Lot of Life reis
  Delen
bottom of page