top of page

ma 01 jun

|

via Zoom Live Stream

Yoga met Neel op maandagavond

Vijf maandagen in juni om 20:00-21:15 uur 1, 8, 15, 22, 29 juni 2020

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga met Neel op maandagavond
Yoga met Neel op maandagavond

Tijd en locatie

01 jun 2020, 20:00 – 29 jun 2020, 21:15

via Zoom Live Stream

Over het evenement

Om het begin van de week extra kracht bij te zetten, deelt Neel in juni elke maandagavond een yogales. Met een combinatie van afgestemde yogahoudingen, meditatie en inspiratie maken we per les gericht contact met thema’s waar we veelal wel een extra portie van kunnen gebruiken. Op haar natuurlijke wijze stemt Neel de les per week zorgvuldig af en kun jij je laten meevoeren. 

...Ik hoor je

Ik zie je

We zijn samen...

De lessen zijn voor iedereen toegangelijk en ook een mooie aanvulling als je meedoet met de ochtendsessies of elders lessen volgt. Heel fijn als je je voor de hele maand wilt verbinden aan de lessen. Als je af en toe wilt deelnemen ben je ook heel welkom. 

Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen voor een losse les of vijf lessen in juni. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan één of meerdere sessies. Als een betaling voor de sessies niet mogelijk is, ben je alsnog welkom. Laat het dan even weten.

Suggestie deelname per les

10 euro

Suggestie vijf lessen in juni

40 euro

Kies wat voor jou klopt en kan.

Neel zet de Zoom Live Stream aan tien minuten voordat de sessie begint. Kom graag uiterlijk vijf minuutjes voor de start online, dan kunnen we op tijd beginnen. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis zoom app downloaden. Via de Zoom Live Stream kunnen we elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn.

Tot gauw op de mat!

Deel dit evenement

bottom of page