top of page

za 11 apr

|

Via Zoom Live Stream

Yoga met Neel

Deze maand op zaterdag 11 april van 10:00 - 12:00 uur. Lees hieronder alle informatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga met Neel
Yoga met Neel

Tijd en locatie

11 apr 2020, 10:00 – 12:00

Via Zoom Live Stream

Over het evenement

Met inspiratie als uitgangspunt, bied ik maandelijks een yogales aan, specifiek en met aandacht afgestemd op de maand. Graag deel ik de april editie online via een Zoom Livestream. Aan deze april editie kun je zaterdag 11 april om 10:00 - 12:00 uur deelnemen. Naast het volgen van deze 90 minuten les, ontvang je de les uitgewerkt en geïllustreerd (tekeningen van Siem van Leeuwen) per post. Zo verzamel je inspiratie om yoga meer je leven in te brengen. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk en ook een mooie aanvulling en verdieping, ook als je elders wekelijke lessen volgt of mee doet met de ochtend sessies. De vijf elementen zijn het uitgangspunt en de groepslessen zijn daardoor seizoensgericht. Afhankelijk van het seizoen of andere natuuromstandigheden in en om ons heen, wisselen in de lessen inspanning en ontspanning elkaar af voor meer balans in lichaam en geest. Voor inspiratie en groei heeft iedere les een thema, passend bij het seizoen.

Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan deze les. 

Ik zet de Zoom Live Stream aan tien minuten voordat de les begint. Kom graag uiterlijk vijf minuutjes voor de start online, dan kunnen we op tijd beginnen. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis zoom app downloaden. Via de Zoom Live Stream kunnen we elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Neel aan.

Voor de maand april:

  • Betaling via open tikkie. Deelname aan deze maandelijkse les, inclusief uitgewerkte en geïllustreerde les is normaliter 20 euro. Kies qua betaling wat voor jou klopt en kan in deze periode. Als een betaling voor jou op het moment niet mogelijk is, ben je ook welkom. Laat het me dan gerust weten.
  • Deze yogales is 2 uur, waarbij we de laatste 30 minuten ruimte creëren de les in rust na te voelen en thee te drinken samen, deze editie online.
  • Je ontvangt de les voor thuis, uitgewerkt en geïllustreerd (tekenigen van Siem van Leeuwen). In de april editie krijg je de les per post.
  • De les die je ontvangt is een 20-minuten-thuis-les en deze kun je naar wens uitbreiden.
  • Verder is het fijn als je een yogamat hebt. Richt je je plekje fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn. 
  • We zijn samen, hoe dan ook. 

Deel dit evenement

bottom of page