top of page

vr 01 mei

|

Via Zoom Live Stream

Wakker worden met Lotje en Neel

Zullen we samen wakker worden? In mei om 07:00 - 07:30 uur en 08:30 - 09:00 uur. Voor alle informatie en inschrijven zie het evenement hieronder.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wakker worden met Lotje en Neel
Wakker worden met Lotje en Neel

Tijd en locatie

01 mei 2020, 07:00 – 31 mei 2020, 09:00

Via Zoom Live Stream

Over het evenement

Zullen we samen wakker worden?

Het scheelt de wereld je dag in verbinding en aandacht te beginnen, juist in deze periode. Lotje en Neel gaan door en delen de maand mei dagelijks (ma-vr), om en om, vanuit Italië en Zuiderwoude een 30 minuten live YOGA les van 07.00 - 07.30 uur en van 08:30 - 09:00 uur. Lees hieronder meer. 

Inschrijven voor een losse les, een week of een maand kan hier. Het is voor ons en jezelf fijn als je je de hele maand mei wilt verbinden met het deelnemen aan de ochtend sessies. Als je af en toe wilt deelnemen ben je ook heel welkom. Je kunt in mei zelf kiezen of je voor de 07:00 uur optie wilt gaan of om 08:30 uur aansluit voor het samen wakker worden. Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen voor losse lessen, een week of een maand. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan één of meerdere sessies. Als een betaling voor de sessies niet mogelijk is, ben je alsnog welkom. Laat het ons dan gerust weten. 

Suggestie maand deelname (elke ma-vr in mei)

30 euro

Suggestie week deelname (ma-vr)

10 euro

Suggestie losse les

3 euro

Kies wat voor jou klopt en kan.

We zetten onze Zoom Live Stream aan tien minuten voordat de sessie begint. Kom graag uiterlijk vijf minuutjes voor de start online, dan kunnen we op tijd beginnen. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis zoom app downloaden. Via de Zoom Live Stream kunnen we elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

Zien we elkaar deze periode op de mat?❤

Deel dit evenement

bottom of page