top of page

ma 03 mei

|

Via Zoom Livestream

Online live YOGA sessies - mei

Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online live YOGA sessies - mei
Online live YOGA sessies - mei

Tijd en locatie

03 mei 2021, 07:00 CEST – 31 mei 2021, 21:15 CEST

Via Zoom Livestream

Over het evenement

Naar aanleiding van de vele mooie reacties en ons eigen enthousiasme vervolgen we het delen van online sessies. Voorafgaand aan de maand die komen gaat, maken we ons online rooster bekend. Je kunt dan zelf kiezen of je aan alle online mogelijkheden wilt deelnemen of dat je kiest voor één of meerdere sessies. Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen.

Online rooster mei

⭐Dagelijks (ma-vr) - Samen wakker worden met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur

⭐Maandagavond 3, 10, 17, 24, 31 mei - Yoga met Neel om 20:00 - 21:15 uur

⭐Dinsdagavond 11 mei - Nieuwe maan sessie met Lotje om 20:00 - 21:15 uur

⭐Woensdagavond 26 mei - Volle maan sessie met Lotje om 20:00 - 21:15 uur

Samen wakker worden

Het scheelt de wereld je dag in verbinding en aandacht te beginnen. In maart delen Lotje en Neel dagelijks een yogasessie, om en om, vanuit Italië en Zuiderwoude. Een 30 minuten live YOGA sessie om 07:00 - 07:30 uur. Zullen we samen wakker worden?

  • Dagelijks (ma-vr) - Samen wakker worden met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur

Yoga met Neel

Je bent heel welkom om deel te nemen aan de sessies van Neel. Met een combinatie van afgestemde yogahoudingen, meditatie en inspiratie maken we per les gericht contact met thema’s waar we veelal wel een extra portie van kunnen gebruiken. Op haar natuurlijke wijze stemt Neel de les per week zorgvuldig af en kun jij je laten meevoeren.  

  • Maandagavond 3, 10, 17, 24, 31 mei - Yoga met Neel om 20:00 - 21:15 uur

Maan sessies met Lotje

Maandelijks ben je welkom om het moment van zowel Volle, als Nieuwe Maan in aandacht voor jezelf door te brengen. Tijdens deze afgestemde yogalessen richten we ons in basis op verbinden, verdiepen en verzorgen. Daarnaast neemt Lotje je graag mee in een specifiek thema welke aansluit bij de maanfase van het moment. Ook meedeinen op het ritme van de natuur? Lotje ontvangt je graag. 

  • Dinsdagavond 11 mei - Nieuwe maan sessie met Lotje om 20:00 - 21:15 uur
  • Woensdagavond 26 mei - Volle maan sessie met Lotje om 20:00 - 21:15 uur

Inschrijven voor een of meerdere sessies kan via onze sites.

Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen voor losse lessen, een week of een maand. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan één of meerdere sessies. Als een betaling voor de sessies niet mogelijk is, ben je alsnog welkom. Laat het ons dan gerust weten. Kies wat voor jou klopt en kan.

Suggestie deelname

Een maand samen wakker worden

40 euro

Een week samen wakker worden

15 euro per week 

Een losse les samen wakker worden

5 euro 

Yoga sessie 75 minuten

10 euro per les

Vijf maandagavonden 75 minuten

40 euro

Alle sessies in de maand

60 euro

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

Zien we elkaar op de mat?❤

Deel dit evenement

bottom of page