top of page

wo 01 mrt

|

Via Zoom Livestream

Online live YOGA sessies - maart

Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online live YOGA sessies - maart
Online live YOGA sessies - maart

Tijd en locatie

01 mrt 2023, 07:00 CET – 31 mrt 2023, 10:15 CEST

Via Zoom Livestream

Over het evenement

Op wekelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn! Dat kunnen we dus allemaal 🫶.

Rooster maart

Samen wakker worden 🫶 dagelijks om 07:00 - 07:30 uur (met uitzondering van vrijdag 10 maart)

Maandagavond Yoga met Neel 🫶 20:00 - 21:15 uur (eenmalig op dinsdag 14 mrt, ipv maandag 13 maart)

Vrijdagochtend Yoga met Lotje 🫶 9:00 - 10:15 uur (met uitzondering van vrijdag 10 maart)

Lotje en Neel geven op een bevlogen en liefdevolle manier les en passen de lessen aan, zowel aan de deelnemers als aan het moment en het ritme van de natuur. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema.

Suggestie deelname 

Een losse les samen wakker worden 

5 euro

Een week samen wakker worden

15 euro

Een maand samen wakker worden 

40 euro

1 x losse les 75 minuten 

10 euro

5 x les 75 minuten

40 euro

Deelname alle (of zoveel mogelijk) lessen

60 euro​

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

Zien we elkaar thuis?❤

Deel dit evenement

bottom of page