top of page

zo 03 jan

|

Via Zoom Livestream

Online live YOGA sessies - januari

Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen. We verheugen ons enorm deze bijzondere manier van samen te zijn te continueren. Lees hieronder meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online live YOGA sessies - januari
Online live YOGA sessies - januari

Tijd en locatie

03 jan 2021, 10:00 – 29 jan 2021, 08:00

Via Zoom Livestream

Over het evenement

Naar aanleiding van de vele mooie reacties en ons eigen enthousiasme vervolgen we het delen van online sessies. Voorafgaand aan de maand die komen gaat, maken we ons online rooster bekend. Je kunt dan zelf kiezen of je aan alle online mogelijkheden wilt deelnemen of dat je kiest voor één of meerdere sessies. Per maand creëren we wat mogelijk is om online live samen te komen en te delen.

Online rooster januari 

  • Zondag 3 januari - Samen Special met Lotje en Neel om 10:00 - 11:15 uur (CADEAU)
  • Dagelijks (ma-vr), startdatum 4 januari 2021 - Samen wakker worden met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur
  • Maandagavond 4, 11, 18, 25 janauri - Yoga met Neel om 20:00 - 21:15 uur
  • Zondagochtend 10, 17, 24, 31 januari - Hatha Yoga met Lotje om 10:00 - 11:15 uur

Samen wakker worden

Het scheelt de wereld je dag in verbinding en aandacht te beginnen. In janurai delen Lotje en Neel dagelijks een yogasessie, om en om, vanuit Italië en Zuiderwoude. Een 30 minuten live YOGA sessie om 07:00 - 07:30 uur. Zullen we samen wakker worden?

  • Dagelijks (ma-vr), startdatum 4 januari - Samen wakker worden met Lotje en Neel om 07:00 - 07:30 uur

Yoga met Neel

Je bent heel welkom om deel te nemen aan de sessies van Neel. Met een combinatie van afgestemde yogahoudingen, meditatie en inspiratie maken we per les gericht contact met thema’s waar we veelal wel een extra portie van kunnen gebruiken. Op haar natuurlijke wijze stemt Neel de les per week zorgvuldig af en kun jij je laten meevoeren.  

  • Maandagavond 4, 11, 18, 25 janauri - Yoga met Neel om 20:00 - 21:15 uur

Hatha Yoga met Lotje

Fysiek gerichte lessen welke je helpen om uit je hoofd en in je lijf te bewegen. De les is geschikt voor alle niveaus; voor de verschillende houdingen biedt Lotje veelal meerdere aanpassingen en alternatieven. Hatha yoga helpt je lichaamsbewustzijn te vergroten en kracht, coördinatie en flexibiliteit op te bouwen. Ademhalingstechnieken en meditatie werken ondersteunend aan de fysieke houdingen. Ga je er ook voor?

  • Zondagochtend 10, 17, 24, 31 januari - Hatha met Lotje om 10:00 - 11:15 uur

Inschrijven voor een of meerdere sessies kan via onze sites.

Met een open tikkie kun je zelf kiezen hoeveel je wilt en kunt betalen voor losse lessen, een week of een maand. Je ontvangt na de inschrijving een open tikkie en de Zoom link om deel te nemen aan één of meerdere sessies. Als een betaling voor de sessies niet mogelijk is, ben je alsnog welkom. Laat het ons dan gerust weten. Kies wat voor jou klopt en kan.

Suggestie deelname

Een maand samen wakker worden

40 euro

Een week samen wakker worden

15 euro per week 

Een losse les samen wakker worden

5 euro 

Yoga sessie 75 minuten

10 euro per les

Vier zondagen 75 minuten 

30 euro

Vier maandagen 75 minuten

30 euro

Alle sessies in de maand januari

60 euro

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Lotje of Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt, maar zonder is ook prima. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

Zien we elkaar op de mat?❤

Deel dit evenement

bottom of page