top of page

ma 04 sep

|

Via Zoom Livestream

Maandagavonden online yoga met Neel

Lees hieronder meer.

Maandagavonden online yoga met Neel
Maandagavonden online yoga met Neel

Tijd en locatie

04 sep 20:00 CEST – 18 dec 21:15 CET

Via Zoom Livestream

Over het evenement

Op wekelijkse basis verbinden en een moment werkelijk in aandacht met jezelf doorbrengen. Om je lijf te verzorgen, je gevoelens te dragen, je geest te ontspannen en jezelf op spiritueel niveau te leren kennen. En dat vanuit jouw eigen huis! Een yogales volgen doet altijd goed en maakt je bewust van je mogelijkheden, je rijkdom en de vrede en vrijheid in jou. En het fijne is; je hoeft alleen maar ja te zeggen en er te zijn. Dat kunnen we dus allemaal 🫶.

Vanaf 4 september op de maandagvond om 20:00 - 21:15 uur online yoga met Neel. In de verse week een bewust moment om te kiezen voor verbinding. De yoga sessies zijn altijd afgestemd en precies wat je nodig hebt, van seizoen tot seizoen. De lessen zijn zowel dynamisch als meditatief en staan altijd in het teken van een afgestemd thema.

Deelname is 10 euro per les van 75 minuten. Je kunt wekelijks deelnemen of er af en toe bij zijn.

Laten we uiterlijk vijf minuten voor de start van de les online samen komen in de Zoom Live Stream. Probeer de link al even uit, dan kun je alvast de gratis app downloaden. We kunnen elkaar zien, ieder op zijn eigen plek thuis en toch samen. Je kunt er ook voor kiezen je camera uit te zetten. Tijdens de les is alleen de microfoon en camera van Neel aan.

Verder is het fijn als je een yogamat hebt. Richt je je plekje verder fijn in met een deken en kopje thee voor na de les? Lekker zittende yogakleding is fijn en meedoen in pyjama mag ook.

Zien we elkaar thuis?❤

Deel dit evenement

bottom of page