48575B67-DEB9-459F-B415-93F107DB23BC_1_1

REIZEN

Yoga Hike Italië

Yoga_Hike_Italië.jpg

YOGA HIKE ITALIE

13 - 19 juni 2021
27 juni - 3 juli 2021

5 - 11 september 2021

De hele dag buiten zijn, je opladen aan de watervallen, vlinders, bergen en vitale lucht. Met elke dag krachtige yoga sessies midden in de natuur.

Een vijfdaagse wandeltocht door het adembenemende natuurpark Marguareis in Noord-West Italië. We lopen door bergen, langs watervallen, over kronkelpaadjes in het bos en over open vlakte met weids uitzicht. We overnachten in verschillende rifugio’s waar de haard brandt en er vers voor ons gekookt wordt. 

DDA68317-2E25-4D48-94DC-7559B74C04AF_1_1

OVER HET TEAM

Neel van Leeuwen en Lotje Dekker

Neel van Leeuwen en Lotje Dekker begeleiden deze unieke week. Zij kunnen niet anders dan hun lessen en begeleiding vanuit echte aandacht en liefde delen. En dat voelt iedereen. De yogalessen zijn allemaal speciaal afgestemd op deze specifieke week te midden van de prachtige natuur.

Neel en Lotje werken al jarenlang samen en jullie zijn bij hen in goede handen.

HET PROGRAMMA

Op de dag van aankomst ontvangen we je voor een nacht in onze comfortabele Villa Vignotti. Uitgerust en goed voorbereid trekken we de volgende ochtend de bergen in voor een eerste yogales in de natuur. Vervolgens wandelen we de eerste etappe.
In totaal wandelen we vijf dagen waarbij je telkens onderweg yoga volgt op de mooiste plekjes en geniet van heerlijke lunch picknicks met uitzicht. Aan het einde van elke dag komen we aan op een nieuwe slaapplek om de avond en nacht door te brengen. De laatste dag komen we weer terug in de villa voor een feestelijke, laatste avond. De volgende dag nemen we na het ontbijt afscheid.

Wandel programma dag tot dag
Dag 1: We lopen een mooie, gevarieerde tocht van 2,5 uur waarbij we ongeveer 1000 meter zullen stijgen.
Dag 2: Een korte, makkelijke tocht van 2 uur met een meer weids panorama.
Dag 3: Een pittig stijgend maar makkelijk pad dat door Alpenweiden slingert. Het afdalende pad is ruiger. Keuze voor een langere of kortere variant. De lange variant leidt langs prachtige meren en raden we zeker aan! Een tocht van 5 tot 6 uur als je de hele etappe loopt.
Dag 4: Een prachtige etappe welke onder meer door het bijzondere dorpje Carnino leidt. Een etappe van ongeveer 5 uur brengt ons bij de laatste overnachtingsplek. Rondom de rifugio veel kans om marmotten tegen te komen!
Dag 5: Een lange, laatste etappe maar door het wandelgemak en de grote variëteit erg leuk en goed te doen. We lopen tussen de 5 en 6 uur om de route rond te maken en weer terug te komen bij het startpunt. Onderweg de mogelijkheid om af te koelen in de rivier of onder een van de prachtige watervallen.

Hike 2020.jpeg
Yoga Hike 3.jpg

PRIJZEN

Deze yogavakantie bieden we je aan voor € 1150,- pp op basis van een single bed op gedeelde herbergzaal (gelijke sekse) gedurende de vijf wandeldagen (vier overnachtingen). Voorafgaand en na afloop slaap je een nacht in onze comfortabele Villa Vignotti, in een gedeelde kamer met eigen badkamer en toilet.

De prijs is inclusief:

 • 6 overnachtingen (4 gedurende de hike, 2 in Villa Vignotti)

 • Dagelijks yogalessen in de natuur

 • Wandeltocht van vijf dagen in natuurpark Marguareis onder begeleiding van Lot of Life team

 • 6 keer ontbijt, 6 keer lunch en 6 keer diner

 • Water, thee en koffie bij het ontbijt en water onderweg

 • Naar wens gebruik van Lot of Life kit bestaande uit rugtas, drinkfles, bestekset, hoofdlamp, poncho en yogamat

En exclusief:

 • Vervoer naar de locatie; wij helpen je de mogelijkheden te onderzoeken om samen te reizen

 • Reis- en annuleringsverzekering

 • Optioneel massage of Reiki behandelingen

 • Eventueel aanvullende drankjes of hapjes gedurende de reis

Je kunt reizen per trein, auto of vliegtuig. Aankomen op Turijn, Genua of Milaan en eventueel daarvandaan een huurauto of geregeld vervoer via ons.

Wil je meer informatie over de reis, over de groepssamenstelling of heb je andere vragen?
Lotje helpt je graag verder. 

VERVOER

AGENDA

 • Yoga Hike Italië (=VOL)
  zo 05 sep.
  Italië
  05 sep. 2021 15:00 – 11 sep. 2021 11:00
  Italië, Italië
  Een vijfdaagse wandeltocht door het adembenemende natuurpark Marguareis in Noord-West Italië. Onderweg volop ruimte voor yoga, meditatie, stilte, picknicken, massage en Reiki.
  Delen